te shtrenjta

Ushqimet të shtrenjta; bulmeti rritje me 28% në shkurt, mishi, vaji e peshku mbi 15%

Në muajin shkurt 2023 çmimet e qumështit, djathit dhe vezëve pësuan rritje vjetore me 28%, duke vështirësuar ekonominë e mijëra familjeve. Me...