tec

TEC-et lundruese gati për punë, ERE miraton licencën

TEC-et lundruese mund të fillojnë të vihen në punë për të prodhuar energji elektrike. Enti Rregullator i Energjisë ka miratuar procedurën...

Balluku dhe Kim tek TEC-et lundruese në Vlorë: Mbulojnë 15% të konsumit

Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku dhe ambasadorja amerikane Yuri Kim vizituan pasditen e së hënës anijet për prodhimin e...

Avrami: Energjia nga TEC-et lundruese kosto më të ulët se importi

Energjia që do të prodhohet nga TEC-et lundruese të Vlorës do të kushtojë shumë më lirë se energjia që importohet sot,...

TEC-et lundruese të Vlorës nuk do e ndotin mjedisin, pretendon zyrtari

Dy anijet për prodhim energjie të marra me qira nga qeveria do të jenë të ankoruara në një zonë pa turistë...