tech

Tatuazhet që reflektojnë nivelin e glukozës dhe rrahjeve të zemrës në organizëm

Monitorimi i rrahjeve të zemrës apo i nivelit të glukozës shumë shprejt do të kryhet përmes bojës së tatuazheve. Kërkuesit në...

Makinë pa timon/ Prodhuesit në Kinë zbulojnë modelin e ri

Apollo RT6 do të jetë automjeti më i ri i cili pritet të hidhet në treg, por me vecorinë më të...