tedemtuara

UNESCO: Mbi 50 vende historike të Ukrainës të dëmtuara nga bombardimet

Agjencia kulturore e OKB-së, UNESCO thotë se të paktën 53 vende historike, ndërtesa fetare dhe muzetë ukrainas janë dëmtuar ose shkatërruar...