tenderi

FSHZH 13 mln euro tenderë, zgjidhet ‘qesja’ për disa projekte në infrastrukturë

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka zgjidhur qesen duke tenderuar rreth 13 milionë euro për disa projekte në infrastrukturë. Rreth 4 milionë euro...

Anulohet tenderi për akomodimin e mjekëve turq në Spitalin Memorial

Tenderi për akomodimin e mjekëve dhe infermierëve turq që do shërbejnë në Spitalin Memorial është anuluar. Shkak për këtë është bërë mungesa...

550 mijë euro për përgjime, shpallet kompania fituese

Rreth 550 mijë euro do të harxhojë prokuroria e përgjithshme për mirëmbajtjen e sistemit të përgjimit për tre vitet e ardhshme. Fitues...

20 mijë euro për teste alkooli, Policia e Shtetit hap tenderin

Policia e Shtetit ka hapur një tender të ri për blerjen e testeve të alkoolit. Rreth 20 mijë euro do të...

PD inkurajon SPAK të hetojë tenderin 500 mijë USD të FSHZH

Partia Demokratike kërkoi sot nga SPAK hetimin për Fondin Shqiptar të Zhvillimit lidhur me tenderin e ‘menusë së 100 fshatrave’. Deputetja Dhurata...