tensioni

Tensionet RMV-Bullgari | Shkupi s’e tërheq ambasadorin në Sofje, BE apel për qetësi

Ministria e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut do ta presë Bullgarinë që të reflektojë dhe nuk do të marrë...

Biden: Putin kërkon kompromise të paarritshme

Presidenti i SHBA, Joe Biden akuzon Vladimir Putin se po kërkon nga SHBA dhe NATO kompromise të paarritshme, raporton "Associated Press". Gjatë...