tereja

2 të vdekur dhe 931 raste të reja me COVID-19

Dy persona humbën jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 931 raste të reja me...

1 i vdekur dhe 1853 raste të reja me COVID në Kosovë

Një person ka humbur jetën nga COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa janë konfirmuar 1853 raste të reja...

5 të vdekur dhe 939 raste të reja me COVID-19

Pesë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 939 raste të reja...