thahen

Thahen lumenjtë në Evropë, ekspertët japin alarmin: Shirat të pamjaftueshme

Thatësira ka pllakosur tashmë në disa zona të Evropës dhe shirat e fundit nuk kanë mjaftuar për të dobësuar efektet e...

I nxehti ekstrem ‘djeg’ Indinë; thahen lumenjtë, mungon uji i pijshëm

Miliona njerëz që jetojnë në Indi kanë vuajtur së fundmi nga një nxehtësi e paprecedent. Temperaturat janë ngjitur mbi 40 gradë Celsius...