thesari

Miliarderët po kërkojnë thesarin e varrosur në Grenlandë pas shkrirjes së akullit

Disa nga njerëzit më të pasur në botë po financojnë një gjueti masive thesari, të kompletuar me helikopterë dhe transmetues, në...

Mbetjet e thesarit të çmuar gjenden në anijen spanjolle pas 350 vjetësh

Historitë e thesareve të varrosura dhe mbytjeve të anijeve të lashta kanë magjepsur për shekuj, nga tregimet e piratëve deri te...