thoma gellçi

Apeli i GJKKO-së lë fuqi vendimin e fajësisë për ish-Drejtorin e RTSH-së

Të martën, Apeli i Posaçëm i GJKKO-së la në fuqi vendimin e fajësisë për ish-Drejtorin e RTSH-së Thoma Gëllçi. Më 2 qershor,...

Lirohet nga burgu ish-drejtori i RTSH-së

Ish-drejtori i RTSH-së, Thoma Gëllçi është liruar nga burgu të martën. Vendimi është marrë nga GJKKO, që pranoi kërkesën e avokatit Dorian...

Lirohen bashkëpunëtorët e Thoma Gëllçit

Dy ish-vartësit e ish-drejtorit të RTSH Agro, Thoma Gëllçit janë liruar nga qelia. Avokatët mbrojtës të tyre i janë drejtuar gjykatës me...

Kalon për gjykim dosja e ish-drejtorit të RTSH-së

Gjykata e Posaçme ka kaluar për gjykim dosjen ndaj ish-drejtorit të RTSH-së, Thoma Gëllçit. Gjatë seancës paraprake Gëllçi, ka mohuar akuzat por...

Gjykata e Lartë lë në burg ish-drejtorin e RTSH-së

Ish-drejtori i RTSH, Thoma Gëllçi ka humbur betejën me drejtësinë për të fituar lirinë. Pas shkallës së parë dhe Apelit, Gjykata e...