tia

TIA njofton qytetarët: Paraqituni 3 orë para në Rinas për check-in

Tirana International Airport ka njoftuar me anë të një postimi në Facebook që udhëtarët të cilët kanë planifikuar të bëjnë udhëtime...

TIA njoftim me rëndësi për qytetarët që udhëtojnë nesër nga Rinasi

Aeroporti "Nënë Tereza" njofton se të gjithë pasagjerët, të cilët kanë për të udhëtuar nesër nga ky aeroport duhet të jenë...

Linjë direkte Tiranë-Sofje, operatorët negociata për paketat turistike

Shqipëria dhe Bullgaria po hedhin sytë tek njëra-tjetra për turizmin. Prej 2 prillit mes Tiranës e Sofjes është vendosur linja direkte e...