tkurrja

Evropa ‘merr frymë’, tkurrje e modeste e inflacionit të energjisë dhe ushqimeve

Pak pushim sa i përket inflacionit për konsumatorët evropiane që ndeshen me rritjen e kostos së jetesës. Shifrat e fundit tregojnë...

Emigracioni tkurr popullsinë, ikin 4,5 herë më shumë qytetarë se sa kthehen

Për herë të parë numri i popullsisë së vendit ka rënë nën shifrën 2.8 milion banorë në 2 793 592. Popullsia është...