tokat

Cakrani: Pronarët e tokave shkojnë tek bandat sepse shteti nuk i jep asnjë zgjidhje

Avokati Kujtim Cakrani është shprehur se pronarët e tokave shkojnë vet te bandat e krimit për shkak se shteti nuk u...

Tokat shtet mbeten djerrë, s’ka interes për qiramarrjen

Shqiptarët kanë pak interes për të marrë me qira tokat bujqësore, edhe nëse qiraja është e favorshme dhe ofrohet nga institucionet...

Tokat bujqësore me qira, qeveria mbi 10 mijë ha për të cilat s’ka interes

Gjatë një takimi me fermerët në Fier, Rama i rikthehet sërish kësaj teme. Ai nuk flet për sekuestrimin e pronave, por...