Toomaj

Kush është Toomaj Salehi, reperi iranian që përballet me dënimin me vdekje?

Reperi iranian Toomaj Salehi është akuzuar për "korrupsion" dhe mund të përballet me dënimin me vdekje. Muzikanti disident 31-vjeçar, i cili ka...