tragjikomedi

Biberaj: Një tragjikomedi ajo që ndodh me garën dhe zgjedhjen e kreut të ri të SPAK

Funksionari i PD-së, Aleksandër Biberaj e ka cilësuar një tragjikomedi atë që ndodhi me garën për kreun e ri të SPAK. Në...