transport publik

Këlliçi premtoi transport publik falas, Qafoku: Cilësia e shërbimit, më e keqe

Gazetari Roland Qafoku thotë se premtimi i kandidatit të opozitës për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi, për transportin publik falas, është...

Transport publik falas? Soko: Dua të shoh dokumentet, si e llogarit Këlliçi

Eksperti i ekonomisë, Pano Soko thotë se premtimi i kandidatit të opozitës për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi për transport publik...

Memaj: Subvencionohemi 100 lekë/litër, na u desh të marrim dhe kredi

Dashnor Memaj, kreu i shoqatës urbane dhe interurbane është shprehur se njëherë në tre muaj transporti publik subvencionohej me 100 lekë/litër...