transporti urban

Musliu: Në 2023 mund të rritet çmimi i biletës për transportin urban në Kosovë

Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike në Kosovë, Ilirik Musliu deklaroi se çmimi i biletës për transportin urban mund të rritet...

Memaj: Rreth 25 % e stafit të urbanëve në Tiranë janë larguar, pakënaqësi nga paga

Dashnor Memaj, kreu i shoqatës urbane dhe interurbane është shprehur se 25% e shoferëve e urbanëve në Tiranë janë larguar. I ftuar...