transporti

Grevat dhe vonesat në aeroporte çorodisin transportin ajror në BE

Grevat, vonesat dhe mungesa e stafit po e kthejnë transportin ajror evropian në ferr për këtë verë. Shtetasi belg Daniel Rothier...

Rritet çmimi i biletës për transportin urban në Vlorë

Këshilli Bashkiak i Vlorës ka miratuar sot rritjen e biletës për transportin urban publik. Mësohet se përfaqësuesi i firmës e ka...

Rriten biletat e transportit në Shkodër e Vlorë

Në kushtet e rritjes së çmimit të karburantit, shërbimi transportit ndërqytetas në Shkodër dhe Vlorë kanë rritur çmimin e biletës. Shkodër Të udhëtosh...

Kërcënon transporti rrugor në Kosovë: 72 orë kohë qeverisë për të reflektuar

Operatorët e transportit rrugor në Kosovë kanë kërcënuar se do të hidhen në grevë, nëse Ministria e Mjedisit nuk rishikon çmimet fikse të...