transportit

Ish-kryeministri i RMV-së dënohet me 9 vite burg për herë të katërt

Ish-kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikola Gruye është dënuar për herë të katërt që nga viti 2018 me nëntë vite burg...

4 vende të BE-së njoftojnë planet kundër rritjes së çmimeve të energjisë

Katër vende të Bashkimit Evropian kanë njoftuar marrjen e masave me vlerë 80 miliardë euro për të mbrojtur konsumatorët dhe bizneset...

Shteti duhet t’i garantojë vetë rezervat ushqimore, thotë Theodor Kristuli

Qeveria u ka kërkuar bizneseve që të furnizohen masivisht me produkte, për të krijuar një rezervë për shkak të krizës ushqimore...

Rriten biletat e transportit në Shkodër e Vlorë

Në kushtet e rritjes së çmimit të karburantit, shërbimi transportit ndërqytetas në Shkodër dhe Vlorë kanë rritur çmimin e biletës. Shkodër Të udhëtosh...