treg pune

Eksperti: Nuk kemi treg pune të sigurt, kjo i nxit të rinjtë të ikin

Eksperti i arsimit, Ndriçim Mehmeti thotë se maturanët kërkojnë të studiojnë jashtë vendit, për shkak se në Shqipëri nuk ka treg...

Kthimi në Shqipëri shoqërohet me vështirësi për t’u rifutur në tregun e punës

Emigrantët e kthyer në Shqipëri po hasin vështirësi të theksuara për t'u integuar në tregun e punës. Këtë thekson studimi i...

Rrëfimi i një studenti që ka studiuar një degë pa treg pune

Të dhënat e INSTAT zbuluan se këtë vit akademik numri i studentëve pësoi rënien më të madhe me 19 për qind...

Fizioterapisti shqiptar në Gjermani: U largova sepse nuk kishte treg pune

Klevis Domi është fizioterapist. Ai ka mbaruar studimet në Shqipëri dhe për shkak të mungesës së tregut të punës, tashmë jeton...