treg

Arti në Tiranë, artistët e rinj e kanë të vështirë të futen në treg

Në galerinë e Artit Tirana, sallat janë mbushur me artistë të rinj që kanë ardhur nga përtej kufijve për të ekspozuar punimet e tyre në...

Balluku: Në fund të vitit hapim tregun e lirë të energjisë

Përveç Kaskadës se Drinit, e cila prodhon sasinë me të madhe të energjisë në vend, Shqipëria po punon për burime të...

Rritja e çmimeve shton sfidat për blegtorët

Vëllezërit Nika prej vitesh ia kanë dedikuar jetën blegtorisë. Ata sot kanë 400 krerë bagëti, dhi të buta. Xhaferri dhe Durimi...

Eksperti rendit masat që duhet të marrë qeveria për bizneset

Qeveria duhet të heqë dorë nga disa planifikime për investime të caktuara dhe të ulë të ardhurat tatimore që merr nga...

Historia e Gentit që shet produkte të përdorura në acar

Të enjten, temperaturat në Korçë shënuan -7 gradë. Por Genti është i detyruar të dalë në treg, e të shesë produkte...