tregjedi

Tragjedia në Himarë, Fuga: Ministrja e Turizmit të dalë dhe të sqarojë ngjarjen

Akademiku, Artan Fuga thotë se ministrja e Turizmit, Mirela Kumbaro duhet të dalë në një konferencë për mediat, në lidhje me...