tregtia

Tkurret tregtia e jashtme, rënia e eksporteve në nivelin 12%

Vlera e eksporteve në muajin maj ishte 40 mld lekë, duke pësuar rënie me 12%. Efekti negativ ka ardhur nga materialet...

Tregtia me Britaninë/ Blejmë makina, libra e sapunë. Shesim reçel, këpucë e alumin

Shqipëria ble rregullisht nga Britania e Madhe mish, mjete transporti, mobilie, aparate fotografike, makineri, pajisje elektrike, sapunë, libra dhe produkte kozmetike...

Tregtia Shqipëri-Spanjë| Blejmë mobilje, shesim metale dhe peshk

Spanja është vendi i 4-ët në Bashkimin Europian për nivelin e eksporteve. Shkëmbimet tregtare me këtë vend kanë qenë neutrale vitet...

Ekonomia rritet me 5.97%, ndërtimi dhe tregtia peshën kryesore, ngrin bujqësia

Ekonomia është rritur me një normë vjetore 5.97% për periudhën janar-mars të këtij viti. Sipas Institutit të Statistikave, kontributin kryesor në zgjerimin...

Tatimet listojnë 100 më të pasurit në Shqipëri

Njësia Antinformalitet do të identifikojë 100 personat më të pasur në Shqipëri dhe do të verifikojë nëse ata paguajnë të plota...