tru

Studimi: Gratë kanë tru më të shëndetshëm, por më të ngarkuar se burrat

Një psikiatër i njohur ka zbuluar një nga ndryshimet më të mëdha midis trurit të mashkullit dhe atij femëror. Dr Daniel Amen,...

“Masa ime tumorale, sa 2 korra vezë”- Rrëfimi i ndjerë i pacientit para operacionit

Mentori, me profesion shofer kamioni, rrëfeu për emisionin "Real People" në Euronews Albania, përjetimet e tij 24 orë para një operacioni...

“Turbullim, mpirje e gjymtyrëve”, si ta kuptoni që dikush pëson goditje në tru

Mjekja neurologe, Entela Basha thotë se përmes disa simptomave, mund të kuptohet nëse dikush ka pësuar goditje në tru. Në emisionin "Good...

10 mijë tru të ruajtur në kova, koleksioni më i madh në planet gjendet në Danimarkë

Në këto kova ndodhen thuajse 10 mijë tru të ruajtur në formalinë. Ky është koleksioni më i madh i “lëndës gri”...

Ushqimet ndikojnë në tru po aq sa në trup!

Emisioni "Enigmat e Hipokratit" që do të transmetohet sot në Euronews Albania do të trajtojë temën që ka lidhje me ushqyerjen...