truall

Trualli i portit në Durrës, nënshkruhet kontrata për vlerësimin e cilësisë së tokës

Trualli ku janë parashikuar të ngrihen godinat rezidenciale dhe zonat rekreative në kuadër të projektit të shndërrimit të Portit të Durrësit...

Tentoi të përfitonte tokë me dokumente false, arrestohet 69-vjeçari

Një 69-vjeçar është arrestuar pasi ka tentuar të përfitojë një sipërfaqe toke truall në Ksamil me dokumente të falsifikuara. Prona 4950 metër...

Trualli i Portit të Durrësit i kalon Ministrisë së Financave | 5 zhvillime kryesore

Hereni: Trualli i Portit të Durrësit ka kaluar në pronësi të Ministrisë së Financave Administratori i “Albanian Seaports Development Company”, Erlis...

Hereni: Trualli i Portit të Durrësit ka kaluar në pronësi të Ministrisë së Financave

Administratori i “Albanian Seaports Development Company”, Erlis Hereni thotë se sipërfaqja e Portit të Durrësit është 80.9 hektarë dhe se aktualisht,...

Të bëhen publike pronarët e kompanive partnere, thotë Meta për Portin e Durrësit

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka akuzuar kryeministrin Edi Rama në lidhje me projektin e Portit të Durrësit, duke...

Prokuroria Sarandë sekuestron 679 m2 truall në zonën turizëm-Kanal i Çukës

Prokuroria e Sarandës ka sekuestruar 679 m2 tokë truall në zonën turizëm-Kanal i Çukës. Nga hetimi pranë Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Sarandë...