trupa ushtarake

Rusia: Do të përgjigjemi nëse NATO-ja vendos forcat bërthamore afër kufirit

Moska do të marrë masat e duhura paraprake nëse NATO-ja vendos forcat bërthamore dhe infrastrukturën e saj më afër kufirit me...

Rusia dhe Bjellorusia nisin stërvitjet e përbashkëta ushtarake

Rusia dhe Bjellorusia nisin stërvitjet e përbashkëta ushtarake 10-ditore duke shtuar tensionet në kufirin me Ukrainën. Rusia ka zhvendosur në Bjellorusi deri në...