twiiter

Twitter pezullon llogaritë e ambasadave serbe në disa shtete

Llogaritë të Twitter të ambasadave serbe në Armeni, Iran, Indonezi, Nigeri, Zimbabve, Gana dhe Kujvat edhe të Konsullatës së Përgjithshme në...

Elon Musk drejt tërheqjes nga marrëveshja për të blerë Twitter

Elon Musk po kërkon t'i japë fund ofertës 44 miliardë dollarëshe për të blerë Twitter, duke pretenduar shkelje të shumta të...