ubt

“Nuk je keq si fillestare!” Gazetarja e Euronews mjel lopën në fermë…

“Good Morning Albanians” ishte këtë të martë brenda ambienteve të fermës së Universitetit Bujqësor të Tiranës  për ta njohur më tepër...

Pedagogu: Në Universitetin Bujqësor mund të merrni dy diploma

Pedagogu Dritan Laçi tha për “Good Morning Albanians” se studentët e Universitetit Bujqësor mund të pajisen me diploma duale. Ai tha se...

“Stomatologji, ekonomi, dhe IT”, degët e preferuara të studentëve në universitete

UBT-ja rankohet në vend të parë nga Këshilli i Lartë për Kërkime Shkencore pranë Ministrisë së Arsimit në Spanjë, ndër 35...

Universiteti Bujqësor me cilësi, por nuk preferohet

UBT-ja rankohet në vend të parë nga Këshilli i Lartë për Kërkime Shkencore pranë Ministrisë së Arsimit në Spanjë, ndër 35...

Degët që rrezikojnë të mbyllen në Universitetin Bujqësor të Tiranës

Disa programe studimi në Universitetin Bujqësor të Tiranës rrezikojnë të mbyllen, pasi nuk preferohen nga studentët. "Programi inxhinieri agrare në profilet horti-kulturë...

Abuzimi me tenderat, sot zhvillohet masa e sigurisë për 4 punonjësit e UBT-së

Ditën e sotme pritet të zhvillohet masa e sigurisë për 4 punonjësit e Universitetit Bujqësor të Tiranës (UBT) për abuzime me...