udhetimi

Si e ka ndihmuar rrjeti Anxhin që të na marrë kudo me vete

Anxhi Çeliku është një nga influencers më të njohur të udhëtimit në Shqipëri, e cila pjesën më të madhe të postimeve...

Rusia: Udhëtimi i Zelensky tregon se as Ukraina dhe as SHBA nuk duan paqe

Rusia ka kritikuar ashpër vizitën në Uashington të Volodymyr Zelensky, duke akuzuar SHBA-në për një luftë indirekte kundër saj. Presidenti Joe Biden...

Udhëtimi ‘epik’ i 3 emigrantëve drejt Spanjës, 11 ditë në timonin e anijes-cisternë

Tre emigrantë afrikanë kanë kryer një sipërmarrje të vërtetë, duke zgjedhur të udhëtojnë për disa ditë në det të hapur, të...