ujera

Përmbytjet dëmtojnë urat

Vërshimi i lumit Kir dhe Drin në Shkodër këtë vit vuri këmbanën e alarmit për gjendjen në të cilën ndodhen urat,...

Turqia akuza ndaj Greqisë për varkën me emigrantë, asnjë reagim nga pala helene

Turqia akuzoi të hënën Greqinë se ka zmbrapsur një varkë që transportonte emigrantë nga ujërat territoriale greke në ato turke. Ministria e...

Qerret, ujërat e zeza derdhen në det, kanali kthehet në vatër infeksioni

Ky nuk është një rezervuar me panoramë të këndshme. Ky është kanali i ujërave të zeza, që kalon mes për mes...

Ujërat e zeza derdhen në Lanë, pas shiut vërshuan në rrugët e Tiranës

Disa minuta shi dhe Lumi i Lanës doli nga shtrati, të enjten. Mbetjet zënë bregun dhe era është e padurueshme prej...

Pastrimi i ujërave, nisma në ishullin grek për të larguar mbetjet nën ujore

Ishulli grek i Itakës, shtëpia e autorit të famshëm Homerit, po përballet me një problem serioz të ndotjes së detit. Për...