ulet

Bujqësia në pikiatë, rritja më e ulët që nga viti 1997

Të dhënat zyrtare nga INSTAT referuan se dega e bujqësisë qëndroi në vend-numëro vitin e kaluar, me zgjerim afër 0.06%, ndërsa në vitin...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për karburantet. Duke nisur nga kjo e shtunë një litër naftë do të shitet...

Java e këshillimit të karrierës, organizohet panairi për punësimin e studentëve

Institucione shtetërore dhe kompani private po këshillojnë studentët për tregun e punës. Panairi u mbajt në mjediset e fakultetit të Historisë-Filologjisë. Dekani Sabri...

Çmimi i naftës ulet me 5 lekë, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja për karburantet. Nga kjo e hënë nafta do të shitet 232 lekë/litri nga 237...

Çmimi i naftës ulet me 9 lekë, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës në mbledhjen e së premtes ka vendosur që çmimi tavan i shitjes së naftës të jetë 219 lekë/litër. Ndërkohë...