ulja e çmimeve

Nis ulja e çmimeve të karburanteve në Shqipëri, lista e plotë

Lufta në Ukrainë ka sjellë pasoja edhe në Shqipëri, me rritjen e çmimeve të karburantit dhe të produkteve të tjera. Fakt është...