ulliri

Vaji i ullirit kërkohet jashtë, Shqipëria zgjeron eksportin dhe fitimet

Vaji i ullirit i prodhuar në vendin tonë është blerë në sasi rekord nga shtetet e huaj. Të dhënat tregojnë se...

Deputetja e PD i bashkohet banorëve të Rinasit: Kërkojmë rishikim të vendimit

Deputetja e Partisë Demokratike Andia Ulliri i është bashkuar protestës së banorëve të zonës pranë Rinasit të cilët kundërshtojnë vendimin e...