universiteti i tiranes

Evis Kushi në UT: Do nxisim përfshirjen e studentëve në projekte kërkimore shkencore

Rreth 130 studentë e studiues të rinj jo vetëm nga Shqipëria, por edhe nga universitete të ndryshme evropiane dhe nga universiteti...

200 euro, tregu i ‘pronotimit’ të një teme diplome, pjesë edhe pedagogët

Në Shqipëri me pak para mund të blesh punimin e diplomës. E gjithë kjo tregti e diplomave të të gjithë niveleve...

Mike Pompeo merr titullin ‘Honoris Causa”’ nga Universiteti i Tiranës

Mëngjesin e sotëm, ish-sekretari Amerikan i Shtetit, Mike Pompeo mori titullin “Honoris Causa” nga Universiteti i Tiranës. “Është një nder i madh...

Rektori Hoxha: UT bën pjesë te 4% e universiteteve më të mira në botë

Rektori i Universitetit të Tiranës, Artan Hoxha ka komentuar studimin e “Ranking web of Universities”, ku Shqipëria renditet e 3,786-ta nga...

Universiteti i Tiranës i fundit në rajon, eksperti: Këmbanë alarmi për qeverinë

Eksperti i arsimit, Qemal Cejku e ka konsideruar një këmbanë alarmi për qeverinë studimin e “Ranking web of Universities”, e cila...