uri

Lufta thellon krizën e urisë, bombardimet ruse rrafshojnë fushat me drithëra

Fushat me grurë po zhduken nga horizonti në një botë që ndodhet në mes të një krize ushqimi. Është koha e...

Thellohet kriza ushqimore, raporti: 193 milionë njerëz në botë vuajnë nga uria

Rreth 193 milionë njerëz në 53 vende ose territore përjetuan vitin e kaluar një pasiguri akute ushqimore. Kështu thotë raporti i organizatës...

Ukraina fajëson Rusinë për krizën ushqimore

Mungesa e ushqimit në Ukrainë po përhapet për shkak të anijeve luftarake ruse që bllokojnë portet e Ukrainës dhe tregtinë në...

Bushati dhe Haxhiu debatojnë për protestën në Tiranë

Baton Haxhiu thotë se protesta si koncept është civilizim, por duhet të kuptohet qëllimi dhe arsyet pse dikush proteston. Nëse nuk dihen...