urie

Tmerri përmes pikturave, kriza e urisë nga epoka sovjetike deri më sot

I ashtuquajturi plan ekonomik dhe 5-vjeçar u prezantua për herë të parë në Ukrainë në vitin 1932 me urdhër të Stalinit. Për...

Arsimtarët në RMV paralajmërojnë grevë, kërkojnë rritje pagash me 18%

Arsimtarët i kanë dhënë afat Qeverisë së Maqedonisë së Veriut deri më 11 prill për t’ua rritur pagat me 18 për...