uzina e gramshit

Spiunazh? Dosja e plotë hetimore, çfarë ndodhi në uzinën e Gramshit

Euronews Albania ka siguruar dosjen e plotë hetimore të ngjarjes së gushtit të vitit të kaluar ku, dy shtetas rus dhe...

2 ditë pas sulmit, banorë të frikësuar. Euronews Albania në uzinën e Gramshit

Dy ditë pas sulmit të 2 rusëve dhe 1 ukrainasi në uzinën armëve në fshatin Çekin të Gramshit, situata paraqitet e...