vaj

Maqedonia e Veriut ndalon eksportin e grurit, miellit dhe druve

Këtë të mërkurë, qeveria e Maqedonisë së Veriut ka miratuar një sërë masash të reja për përballimin e krizës ekonomike. Duke filluar...

Shqipëria blen më pak naftë e gaz në Rusi, më shumë hekur e vaj

Shqipëria ka marrë nga Rusia vaj, çelik, naftë e materiale ndërtimi 3 muajt e parë të vitit. Vlera e tyre rezulton...

OKB-ja: Kriza ushqimore, më e rënda që nga Lufta e Dytë Botërore

Lufta në Ukrainë ka krijuar një krizë ushqimore e cila do të ketë ndikim global më shumë se çdo ngjarje tjetër...