vajzat e putinit

Kanadaja vendos sanksione për vajzat e Vladimir Putin

Kanadaja ka vendosur sanksione ndaj dy vajzave të presidentit rus, Vladimir Putin. Katerina Vladimirovna Tikhonova dhe Maria Vladimirovna Vorontsova janë pjesë e...

SHBA vendos sanksione për vajzat e Putinit

SHBA ka vendosur sanksione ndaj rrethit të ngushtë të presidentit rus, Vladimir Putin, përfshirë vajzat e tij. Lista gjithashtu përfshin familjen e...