vaksinave

Efektet anësore të vaksinave anti-COVID, përfaqësuesja e EMA: Mos kini frikë

Skepticizmi lidhur me vaksinat vijon akoma, ndonëse ato janë testuar, ritestuar dhe kanë pasur efikasitet në popullatë. Në Gjermani janë ngritur të...

Në prill të dhënat e para për vaksinën kundër Omicron

Të dhënat e para për vaksinën kundër variantit Omicron të COVID-19 do të dalin në prill. Kështu njoftoi të enjten Agjencia Evropiane...