vaksinohen

1 viktimë dhe 303 raste të reja me COVID

Një person ka humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar edhe 303 raste të...

2 të vdekur dhe 300 raste të reja me COVID-19

Dy persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar edhe 300 raste të...

6 të vdekur dhe 187 raste të reja me COVID-19

Gjashtë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë shënuar 187 raste të reja...