Valdai

Siria mbështet vendimin e Rusisë për 2 rajonet separatiste

Siria deklaroi se mbështet vendimin e presidentit rus, Vladimir Putin për të njohur dy rajonet separatiste, Donjeck dhe Luhansk, si të...