varfer

“Markat e famshme po ju bëjnë të varfër” – Fushata virale “kundër” stilistëve

Një video në YouTube që tregon detaje kundër blerjes së markave të shtrenjta është bërë virale. Cara Nicole, një YouTuber që krijon kontent...

Romët, ndër komunitetet më të mënjanuara në Ballkan

Dita Ndërkombëtare e Romëve është një kremtim i historisë, traditave dhe kulturës rome, por edhe një thirrje për përfshirje me të...

Familja rome rrit vajzën me sindromën down në kushte minimale

Romët mbeten prej vitesh një ndër komunitetet më të varfra në Shqipëri. Në ditën ndërkombëtare të tyre, Euronews Albania sjell historinë e...