vargjet

U qëllua 10 herë me thikë, Salman Rushdie del nga intubimi dhe mund të flasë

Autori Salman Rushdie ka dalë nga intubibimi dhe është në gjendje të flasë sërish dy ditë pasi u godit me thikë,...