varianti

Pirola, varianti i ri i COVID-19 që po përhapet me shpejtësi

Ekspertët e shëndetësisë në të gjithë botën po mbajnë një sy vigjilent mbi llojin "Pirola" të Covid, që po përhapet me shpejtësi. Por...

Varianti EG.5 i COVID përhapet me shpejtësi në SHBA e Britani, simptomat e shfaqjes

Një nënvariant i ri i coronavirusit me përhapje të shpejtë që shkakton Covid-19, i mbiquajtur "Eris", por i njohur zyrtarisht si...

Shfaqet varianti ‘XBB’ i Covidit, epidemiologu zbulon situatën në Shqipëri

Javët e fundit në Shtetet e Bashkuar të Amerikës është vënë re një rritje graduale e rasteve dhe shtrimeve në spital...

Zbulohet varianti i ri i COVID në Pakistan, besohet se shtoi infektimet në Kinë

Autoritetet shëndetësore në Pakistan konfirmuan praninë e variantit të ri të coronavirusit që shkakton sëmundjen COVID-19, që besohet të jetë shkaktari...

Omicron po aq i rëndë sa variantet e mëparshme të COVID, sipas studimit

Varianti Omicron i virusit SARS-CoV2 është po aq i rëndë sa variantet e mëparshme, ndryshe nga supozimet e bëra në studimet...