vende

10 vendet më të mira për të jetuar, cilat janë në fund të listës

Qyteti i Vienës rikthehet në vend të parë si qyteti më i mirë për të jetuar. Në raportin e ekipit të...

Policia hap aplikimet për 300 vende të lira pune, kriteret që nevojiten

Policia e Shtetit ka rihapur aplikimet për plotësimin e 300 vendeve të lira për efektivë të “Patrullës së Përgjithshme”. Aplikimet bëhen në...

6 vendet europiane më të lira për të jetuar, ndër to Shqipëria

Dëshironi të përfitoni nga kostoja relativisht e ulët e jetesës në këmbim të një jete të mrekullueshme në vendet evropiane shumë...

Akord kundër narkotrafikut, 6 vende të BE-së marrëveshje për rritjen e bashkëpunimit

Holanda, Belgjika, Gjermania, Franca, Italia dhe Spanja kanë arritur një marrëveshje për të rritur bashkëpunimin me vendet e Amerikës Latine me...

8 shtëpi të ndërtuara në vende të pazakonta

Arkitektura mund të flirtojë me natyrën në mënyra ekspresive por delikate. Ideja në arkitekturë është shpesh për të harmonizuar, jo për të dominuar, peizazhet. Kjo...

Rusët mijëra euro për t’u larguar, disa vende u ndalojnë hyrjen

Vendet anëtarë të BE-së Lituania, Letonia dhe Estonia të cilat ndodhen në kufi me Rusinë nuk do të pranojnë refugjatë rusë...

Cilat janë vendet që kanë hequr kufizimet anti-COVID

Pandemia ka bllokuar një pjesë të mirë të udhëtimeve, i cili ishte një problem shumë i madh për të gjithë njerëzimin,...

UNESCO: Mbi 50 vende historike të Ukrainës të dëmtuara nga bombardimet

Agjencia kulturore e OKB-së, UNESCO thotë se të paktën 53 vende historike, ndërtesa fetare dhe muzetë ukrainas janë dëmtuar ose shkatërruar...