verifikim

Celibashi: Kërkuam verifikim të thelluar për 10 kandidatë për kryetar bashkie

Kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi tha të martën se është kërkuar verifikim i thelluar për 10 kandidatë për kryetar bashkie dhe...

Konferenca e Kryetarëve vendos sot për komisionin për investimet strategjike

Konferenca e Kryetarëve të Grupeve Parlamentare në Kuvend do të vendos sot për kërkesën e një grupi deputetësh për ngritjen e...