Veterinarisë

Kosova heq nga tregu disa produkte Kinder, shkak bakteri salmonela

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë në Kosovë (AUV) ka hequr nga tregu disa produkte të çokollatës Kinder. Ky vendim vjen pas raportimeve...