vetting akademik

Aktivisti: Sistemi arsimor tejet i korruptuar, duhet veting akademik

Aktivisti i Qëndresës Qytetare, Rigers Xhemollari thotë se sistemi arsimor në vendin tonë është i korruptuar, ndaj dhe ka nevojë për...