Vullnetarët e emergjencave

Vullnetarët e emergjencave, 480 persona ndihmë për zjarret dhe përmbytjet

Prej 10 vjetësh Nebi Muçaj dhe 480 vullnetarët e tij marrin pjesë në operacione të emergjencash civile Të njëjtën gjë e ka...